...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. / HOW REALLY WORKS the IMF

       Screen Shot 2015-10-11 at 1.46.27 PM

και

Τι σχέση έχει η Διεθνής Πρωτοβουλία... Κλίντον με το Δ.Ν.Τ. και ΠΏΣ επηρεάζεται η Ελλάδα απο αυτό...

Το ακόλουθο άρθρο απευθύνεται σε όλους όσοι νομίζουν πώς είναι μόνο η Ευρώπη και η Τρόικα που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα τα τελευταία έτη.


Εδώ παρακάτω θα καταδειχνύω κατηγορηματικώς ότι ΔΕΝ είναι μόνο αυτοί οι «θεσμοί» που έχουν πει στην εκάστοτε ανθελληνική κυβέρνηση τι να κάμνει υπο τοιούτο καθεστώς μνημονίων, αλλά παίζει τεράστιο ρόλο εδώ και οι ΗΠΑ.


Θα δάνειζες λεφτά σε κάποιον που ξέρεις πολύ καλά ότι ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα να σε ξεπληρώσει στο μέλλον; 

Προφανώς το ΔΝΤ δεν έχει κανένα πρόβλημα εάν αθετήσει τις πληρωμές της στους πιστωτές της η Ουκρανία, γιατί, ούτως ή άλλως, θα συνεχίζει να της δανείζει χρήματα.

Έτσι λειτουργεί το ΔΝΤ: Δανείζει πάρα πολλά λεφτά σε χώρες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να το ξεπληρώσουν ποτέ. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη των αιώνων απάτη των τραπεζιτών των Ρότσιλντ που έχει σχεδιαστεί μόνο και μόνο να προβαίνει σε κατάσχεση των περουσιακών στοιχείων των χωρών στις οποίες δίνει δανεισμό.

Ο μεγαλύτερος μέτοχος του ΔΝΤ με αποκλειστικό δικαίωμα αρνησικυρίας είναι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Οι νυν και πρώην επικεφαλής του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών είναι: Jacob Lieu, Λάρι Σάμερς και ο Robert Rubin. Και, «όλως τυχαίως», είναι όλοι και πρώην στελέχη της περιβόητης πανίσχυρης τραπέζης Goldman Sachs —η οποία επι Παπανδρέου και εξής έχει προκαλέσει απίστευτες ζημίες στην Ελληνική οικονομία— και…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ. Τυχαία αυτά; Εσείς τι λέτε για αυτό;

Αλλά μιας και μιλάμε για τη Goldman Sachs, ο Ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το 2012 για το ντοκυμαντέρ “Goldman Sachs & The Destruction of Greece” [1] (δηλ.  Η Goldman Sachs και η Καταστροφή της Ελλάδος) της Ολλανδικής εταιρείας VPRO, λέει τα εξής εκπληκτικά για την μεγάλη ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΉ τράπεζα της Η Goldman Sachs.  Εδώ παραθέτω επι λέξη τα λόγια του κ. Βαρουφάκη μεταφράζοντάς τα εδώ απο τα Αγγλικά στα Ελληνικά:

1) Αυτή η τράπεζα είναι σαν ένα γιγάντιο καλαμάρι που κάθεται πάνω στο πρόσωπο του κόσμου απομυζώντας τον μέχρι να αφυδατωθεί, να στεγνώσει τελείως…

2) Και ο κόσμος δεν μπορεί να κινείται χωρίς αυτήν [την GS] …

3) Μου αρέσει αυτή η αναλογία για την Goldman Sachs…

4) Δεν είναι τόσο το γενονός ότι κυβερνά τον κόσμο η Goldman Sachs…

5) Αλλά είναι σαν μεγάλος ΠΑΡΆΣΙΤΟΣ που απειλεί να αποτρέψει τον κόσμο απο το να μη μπορέσει να εξισορροπήσει τον εαυτό του και να ανακτήσει ένα αίσθημα δημοκρατικού ελέγχου επι του μέλλοντός του…


Όλοι ξέρουμε πλέον τι ανεπανόρθωτες ζημιές έχει προκαλέσει η Goldman Sachs στην Ελλάδα επί Σημίτη και εξής, αρχής γενομένης απο τα περιβόητα ανταλλάγματα νομισμάτων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ώστε να αποκρύβουν σημαντικά στοιχεία του Ελληνικού χρέους και των οποίων οι συνέπεις κόστισαν στην Ελλάδα ΜΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΠΕΝΤΑΕΤΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ!

Αλλά για να καταλάβουμε καλύτερα πως πραγματικά λειτουργεί το ΔΝΤ, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους φορείς που ελέγχουν το ίδιο.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μας Ορθόδοξο μοναχό εδώ στις ΗΠΑ και αστέρι στο youtube.com, Αδελφό Ναθαναήλ Kapner (Κάπνερ, Brother Nathaneal Kapner) [2], λέει τα εξής για το ΔΝΤ:

«Το υπο. Οικονομικών των ΗΠΑ, που τρέχει το ΔΝΤ, χρηματοδοτείται επι τόκῳ το ίδιο απο την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ που δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια κοινοπραξία εβραϊκών τραπεζών που ανήκουν στη δυναστεία της οικογένειας Ρότσιλντ. 

Το ΔΝΤ δεν βοηθάει χώρες με δανεισμό για την δήθεν τόνωση των οικονομιών τους, αλλά να ξεπληρώνει τους πιστωτές τους στους οποίους ήδη χρωστάνε πολλά χρήματα, πολλοί απο αυτούς ανήκουν ήδη σε αυτή την κλεπτοκρατία

Σύμφωνα με τον ίδιο τον προσωρινό πρωθ. της Ουκρανίας, Arseniy “Yats” Yatsenyuk (Εβραϊκής καταγωγής), τα χρήματα που παίρνει η Ουκρανία απο το ΔΝΤ πάνε απευθείας στους πιστωτές της για την αποπληρωμή παλαιών δανείων που έχει ήδη πάρει η χώρα απο αυτούς. Αυτά τα λεφτά ΔΕΝ πάνε καθόλου για την εσωτερική βελτίωση της καταστάσεως της Ουκρανίας σε όλους τους τομείς—και το ΊΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση της Ελλάδος! (ΥΓ.ΔΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Ζητάς απόδειξη για να σώσεις την χώρα από την φοροδιαφυγή; Απλά, ή είσαι... ή δε γνωριζεις που πανε τα λεφτα σου... / Do you know were goes the taxes that Hellenes paying??? READ!!!)

Το ΔΝΤ χειρίζεται πλέον την κατάσταση στην Ουκρανία με σκόπο την συρρίκνωση της οικονομίας της μέσω μέτρων λιτότητας (μας ακούγεται λίγο οικείο Έλληνες!). Αυτό απαιτεί μερικές προϋποθέσεις. Χάριν παραδείγματος, την αύξηση φόρων και την περικοπή κοινωνικών παροχών. Έτσι μιλάει ο Yatsenyuk στην περίπρωση της Ουκρανίας. 

«Η κυβέρνηση της Ουκρανίας» 

λέει ο ίδιος, 

«έχει παγώσει όλες τις κοινωνικές δαπάνες και έχει κλείσει έναν σωρό απο προγράμματα κοινής οφελίας. Έχουμε κάνει τα πάντα ώστε να γεμίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα


Και η Αμερική παίζει μεγάλο ρόλο στα όσα κάνει το ΔΝΤ σε χώρες ανά τον κόσμο τα οποία έχουν ανάγκη από δανεισμό για την ανοικοδόμηση των κοινωνιών τους. Είναι η Αμερική που έχει μεγάλα συμφέροντα σε χώρες όπως η Ουκρανία και η…ΕΛΛΆΔΑ γιατί η Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ, μέσω του υπ. Οικο. των ΗΠΑ, δίνει πάρα πολλά λέφτα —τα οποία προέρχονται απο τους ίδιους τους Αμερικανούς φορολογούμενος— σε αυτές τις χώρες που δήθεν χρειάζονται πακέτα διασώσεως για την αναδιάρθρωση των οικονομιών τους.

Ο γνωστός οικονομολόγος Τζον Πέρκινς αποκάλυψε στο διεθνές ευπώλητον (μπεστ-σέλερ) βιβλίον του, «Εξομολογήσεις Ενός Οικονομικού Δολοφόνου» (Confessions of an Economic Hit Man), πώς οι διεθνείς οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα υποδουλώσουν χώρες όπως η Ελλάδα, προσφέροντας δυσβάστακτα και επισφαλή δάνεια τα οποία ποτέ δεν αποδίδουν την οικονομική ανάπτυξη που υπόσχονται. Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην διαδικτυακή εφημερίδα του Australian Broadcasting Corporation (ABC News) απο Αυστραλία στις 17 Ιουλίου 2015, ο Πέρκινς είπε πως είχε συναντηθεί πρόσφατα με έναν υπουργό του Ισημερινού που του είπε ότι 

«το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, οι Ευρωπαίοι και οι ΗΠΑ μας έχουν καταστρέψει».


Ναι είναι είναι αλήθεια πως η Τρόικα απο την Ευρώπη έχει καταστρέψει την Ελληνική οικονομία και κοινωνία τα τελευταία πέντε έτη, αλλά είναι ελάχιστοι που γνωρίζουν το βαθύ ρόλο που παίζει σε όλο αυτό το χάος οι ΗΠΑ, οι οποίες δίνουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στο ΔΝΤ (που αποτελεί μέρος της Τρόικα) που, με τη σειρά του, χρησιμοποιεί αυτά τα χρήματα να «διασώζει» χώρες απο οικονομικές υφέσεις.

ΕΝ ΟΛΊΓΟΙΣ, ΕΊΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΣΕ ΌΛΑ ΌΣΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ! ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΟΜΠΆΜΑ ΉΤΑΝ —ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ ΕΊΝΑΙ— ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΊΠΡΑ ΛΈΓΟΝΤΆΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΜΕ ΌΛΑ ΌΣΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΊΡΟΥ ΟΙ ΘΕΣΜΟΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ;;; ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ Ο Υ.Ο.Ι.Κ. των ΗΠΑ, κ. ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ, ΈΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑΞΊΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 6 ΜΉΝΕΣ;;; (ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο τα τελευταία χρόνια να σας το "δείξουμε" μέσα από άρθρα μας, αλλά εσείς συνεχίζατε να πιστεύετε τα λόγια του κάθε Ομπάμια που θα έκανε ΝΤΑ την κάθε Μέρκελ.... όπως διαδίδει και τώρα ο νέος μπάμιας με τη φράντζα (πάντα μέσω των ξεπουλημένων ΜΜΕ) κι εσείς και πάλι τον πιστεύετε.... Ελπίζουμε τώρα να ανοίξετε τα μάτια σας επιτέλους....)

Και ποιος θυμάται όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να επισκεφτεί τον Πρόεδρο Ομπάμα να γιορτάσουν την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας;;; [δείτε την κάτω εικόνα]

Αλήθεια;;; Ο Ομπάμα εν νοιάζεται πραγματικά την ανεξαρτησία των Ελλήνων απο τους Τούρκους, ενώ συνεχίζει ακάθεκτα η Αμερικάνικη κυβέρνηση να έχει σαν πιο στενό συμμαχό της την…ΤΟΥΡΚΊΑ σε εκείνη τη γωνία του κόσμου;;; Ας μη κοροϊδευόμαστε εδώ. Ο Παπανδρέου ήταν εκεί στην Αμερική μόνο και μόνο για ένα σκοπό: ΝΑ ΛΆΒΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΈΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟ ΠΌΤΕ ΚΑΙ ΠΏΣ ΝΑ ΥΠΟΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΈΝΑ ΠΛΟΚΆΜΙ ΔΙΕΘΝΈΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!

Σε ένα βιβλιάριο της Νέας Δημοκρατίας —άλλο κομμα προσκυνημμένο στο ΔΝΤ και την Ευρώπη και την Αμερική— για τα πρώτα στάδια της Ελληνικής κρίσης που εκδόθηκε τον Οκτωβ. του ᾽10, λέει τα εξής για τον Παπανδρέου και το τότε ταξίδι στην Αμερική ως πρωθ. της Ελλάδος:

Screen Shot 2015-10-11 at 1.47.05 PM

11.3.2010: «Ο Γ. Παπανδρέου και ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανοίγουν και πάλι —αυτή την την φορά απο την Ουάσιγκτον— το ενδεχόμενο της προσφυγής στο ΔΝΤ για δάνειο προς την Ελλάδα.»

13.3.2010: Γ. Παπανδρέου δηλώνει στα “ΝΕΑ”: «Οι κόποι μας, αυτή τη φορά, θα πιάσουν τόπο.» «Αναγκαστήκαμε να λάβουμε αποφάσεις επώδυνες, που αδικούν πολλούς συμπολίτες μας


Και όλως περιέργως αυτά τα πράγματα τα είχε πει ο ΓΑΠ εν σχέσει με την επίσκεψίν του στις ΗΠΑ ενώ επισκεπτόμενος τον Ομπάμα και το…ΔΝΤ ! Και ήταν αυτές οι εξελίξεις που οδήγησαν πραγματικά την Ελλάδα να υποβληθεί υπο την εξουσίαν των θεσμών της Ευρώπης και οι ανωτέρω δηλώσεις Παπανδρέου απο το 2010 τον προδίδουν εδώ να πούμε το ελάχιστον!

Αλλά για όσους αμφιβάλλουν όλα αυτά για το ΔΝΤ και τον συσχετισμόν του με την Αμερικάνικην κυβέρνσιν, ημπορείτε παρακάτω να δείτε τι λένε τα επίσημα στοιχεία για όλ᾽αυτά απο πλευράς της Αμερικάνικης κυβερνήσεως:

Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Υόρκη)

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654

"Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ." Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288

Το USC (όπως το βλέπετε παραπάνω) σημαίνει στα Ελληνικά «ο Κώδικας των ΗΠΑ» που σας είχα περιγράψει και πριν σε ένα άλλο άρθρο και εκεί σας τόνισα πως το United States (οι «Ηνωμένες Πολιτείες») σημαίνει ομοσπονδιακή εταιρεία (δηλ. Ιδιωτική Εταιρεία), και τούτο σύμφωνα πάλι με το USC. Και το ΔΝΤ δεν τίποτε παρά ενα απλωμένο αρπακτικό χέρι του ΥΟΙΚ των ΗΠΑ οι οποίες ηγούνται της Νέας Τάξεως Πραγμάτων––εξ ού και ο ΟΗΕ, που τυχαίνει να εδρεύει στη Νέα Γιόρκη, και που αποτελεί την έδραν…ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!

Εάν η Αμερική ήταν τόσο φιλική και «δημοκρατική» χώρα που «βοηθάει» όλα τα έθνη, πείτε μου τότε —παρακαλώ!— γιατί διατηρεί πάνω απο 700 στρατιωτικές βάσεις σε έθνη ανα τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος, και γιατί αυτήν τη στιγμή καταστρέφει την Ελλάδα μέσω του ΔΝΤ;;; ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ!!! ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ Ο κ. ΤΣΊΠΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΎΣΕ ΤΑΞΊΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ ’13 ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΤΟΥ ΔΙΤΑΓΈΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΎ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ!!!

Screen Shot 2015-10-11 at 1.47.21 PM

Καί μόλις είδαμε τις προάλλες όλοι τον Τσίπρα να «προσκυνάει» στις «ευχές» —μάλλον απαιτήσεις!— του Μπίλ Κλίντον στη Νέα Γιόρκη κατα τη διάρκεια μιας σύσκεψης του ινστιτούτου του Κλίντον που λέγεται το The Clintion Global Initiative (Η Διεθνής Πρωτοβουλία Κλίντον) που συνδέεται τόσο με το Ινστιτούτο Λεβί του κολεγίου Μπάρντ της Νέας Γιόρκης —απ᾽όπου έπαιρνε «συβουλές» ο Τσίπρας απο το 2013 μέχρι να γίνει πρωθ. της Ελλάδος τον Ιαν. του 2015— όσο και με το ίδιο το…Δ.Ν.Τ.!!!

 Είναι γνωστόν τοις πάσι πλέον ότι ο Κλίντον, μαζί με την ωραία «Πρωτοβουλία» του, ήταν εκεί στην Νέα Γιόρκη να «βοηθάει» τη κυβέρνση Τσίπρα να παραμένει πιστός στα σχέδια του ΔΝΤ για την Ελλάδα, κ.τλ. Επίσης, όλοι ξέρουν πλέον για το γεγονός ότι η κυβέρνση Τσίπρας κυνερνάται κρυφά απο την κυβέρνση Ομπάμα των ΗΠΑ. 

Το μυστικό υπόμνημα του κ. Χρήστου Παναγοπούλου που πραγματεύεται με αυτό το θέμα, έχει διαρρεύσει παντού και αναγνωρίζεται πλέον ως νγήσιον απόμη και απο τα Αμερικανικά ΜΜΕ όπως το CNBC. Και …ΤΙ ΑΒΡΙΒΏΣ —παρακαλώ— είναι αυτά που λέγονται στον Τσίπρα να κάνει κατόπιν υποδείξεως —μάλλον εντολής!— της Αμερικάνικης κυβερνήσεως τα οποία ΔΕΝ εξηγούνται ξεκάθαρα στον Ελληνικό λαό και σε όλα τα άλλα έθνη που παρακολουθούν τις εξελίξεις αυτές που αφορούν την δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας;;; Νομίζω ότι μέχρι τώρα, είναι αυτονόητα τα συμπεράσματα.


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


Πληρωθείτε Συμμετέχοντας Σε Έρευνες. Η Γνώμη Σας Μετράει.  

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 

 ΕΧΕΙΣ BLOG-SITE;;; ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ... 

 ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩ

loading...greeknewsondemand

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...