...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Αποκαλύψεις σοκ: Ποιον δικηγόρο πρώην βουλευτή θα «καρφώσει» ως ηθικό αυτουργό ο δολοφόνος της Δώρας!


ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΔΟΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ... ΚΛΠ.... ΚΛΠ... ΚΛΠ

Ντόμινο εξελίξεων έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί του καθ’ ομολογία δράστη του στυγερού φονικού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με θύμα τη νεαρή εφοριακό Δώρα Ζέμπερη. Ο φερόμενος δράστης με το νέο του υπόμνημα και τη συνέντευξη που έδωσε μέσα από τη φυλακή ανέφερε ότι εκείνος την τραυμάτισε ελαφρά ενώ δύο άλλοι άνδρες ο
«Χάρης» και ο «Ψηλός» με εντολή του «Αφεντικού» την εκτέλεσαν γιατί «τους είχε κάνει ζημιά».

Σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ANT1 αναφέρθηκαν πληροφορίες που έρχονται από τις φυλακές Δομοκού και θέλουν τον φερόμενο δράστη να λέει ότι το «Αφεντικό» είναι μεγαλοδικηγόρος της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής. 

Ο άνδρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή με το οποίο ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας, από την πλευρά της, τόνισε στο δελτίο ότι ζητάει από τον φερόμενο δράστη να δώσει όλα τα στοιχεία στις αρχές και να πει όλη την αλήθεια. 

«Πρέπει να πει την αλήθεια για να προστατευτούν και τα τρία παιδιά που βρίσκονται πίσω. Αν λέει αλήθεια και κρύβονται αυτουργοί πίσω από τη δολοφονία, φοβάμαι και εγώ και τα παιδιά μου».

Συνέχισε λέγοντας ότι 

«δεν πιστεύουμε ότι το έγκλημα ήταν τυχαίο. Δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρη για τους ισχυρισμούς του δράστη αλλά υπάρχει και αυτή η εκδοχή. Δεν πίστεψα ποτέ από την αρχή ότι ήταν ληστεία».



loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...