...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Θρίλερ με το πλοίο κινούμενη – βόμβα που έπλεε στη Μεσόγειο


Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται με το φορτηγό πλοίο που κατασχέθηκε και το οποίο μετέφερε 410 τόνους δυναμίτη μετά από ένα πραγματικό θρίλερ εδώ και 45 ημέρες στη Μεσόγειο.

Το φορτηγό  πλοίο  με την ονομασία «Andromeda» ταξίδευε από Τουρκία προς
Λιβύη με σημαία Τανζανίας. Το πλοίο μετέφερε 29 εμπορευματοκιβώτια γεμάτα με εκρηκτικές ύλες , πυροκροτητές , νιτρική αμμωνία και 11 κενές φορτίου δεξαμενές υγραερίου.

Το πλοίο έπλεε από τις 25 Νοεμβρίου στη Μεσόγειο καθώς υπήρξε εμπλοκή μεταξύ των ιδιοκτητών του φορτίου και των συνεταίρων ναυλωτών.

Τελευταία λιμενικοί σταθμοί  που μπόρεσε να δέσει ήταν αυτά της Κύπρου, στη Λεμεσό και στη Λάρνακα, για ανεφοδιασμό. Το πλοίο είχε ζητήσει άδεια για να δέσει στους Καλούς Λιμένες στην Κρήτη όπου και απαγορεύτηκε, ενώ αργότερα έδεσε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών μεταξύ Αγίου Νικολάου και Σητείας.

Ο διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού έκανε λόγο για μία «κινητή βόμβα» που απασφαλίστηκε, η οποία θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες, για τους ανθρώπους και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Τόσο το φορτίο όσο και το πλοίο κατασχέθηκαν.


loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...