...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Στη ΓΑΔΑ τραπεζίτης εμπλεκόμενος σε Siemens κι εξοπλιστικά / At GADA banker involved in Siemens and joint arms


Ένας άνθρωπος – κλειδί για δύο μεγάλα σκάνδαλα που κόστισαν ακριβά στο ελληνικό Δημόσιο συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. πρόκειται για τον τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, που εμπλέκεται τόσο στην υπόθεση Siemens όσο και στα εξοπλιστικά.
Την έκδοση του τραπεζίτη είχε ζητήσει ο ανακριτής Νίκος Τσιρώνης, καθώς έχει παραπεμφθεί και για το σκάνδαλο της Siemens με βάση το τελευταίο βούλευμα που εκδόθηκε και από το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών. ΟΌσβαλντ κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος εκατοντάδων εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γαλλικής υπηκοότητας τραπεζίτης συνελήφθη σε περιοχή τράνζιτ σε αεροδρόμιο στο Αμπού Ντάμπι, καθώς οι αρμόδιες αρχές του εξωτερικού είχαν αρνηθεί το ελληνικό αίτημα για έκδοση του.
Στο επόμενο τριήμερο θα οδηγηθεί στον κ Τσιρώνη για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
Οι ανακριτές προσδοκούν πολλά από την απολογία Οσβαλντ, αφού εκείνος φαίνεται να γνωρίζει διευθύνσεις και ονόματα, ακόμα και κρατικών αξιωματούχων της χώρας μας που παραλάμβαναν τις μίζες.
affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...