...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Βγάζει μάτι η "αλλαγή Προέδρου" στον λευκό οίκο στις ΗΠΑ!!! /

       Παράλογο γεγονότα στη Συρία: πράκτορες της CIA παραδώσει σε αψιμαχίες με τους αντάρτες του Πενταγώνου

Ο Ομπάμα η διακοσμητική γλάστρα του Rothschild με το παλαιό καθεστώς και CIA!!! και η καινούργια κυβέρνηση υπό τον Josef Dunford στο Πεντάγωνο να πολεμάνε μεταξύ τους στην Συρία!!!!

Οι Αμερικάνοι στρατιώτες συνήθως δεν
πυροβολούν πράκτορες της CIA - αντιθέτως, ούτε και σε αντίθεση περίπτωση. Όμως, από το βόρειο τμήμα της Συρίας έχουν αναφερθεί με ακρίβεια τέτοια περιστατικά, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Ray McGovern στη συνέντευξη RT.


Τον Φεβρουάριο, οπλισμένοι ομάδα της CIA "Fursal αλ Χακ" (Ιππότης της δικαιοσύνης μεταφράζεται), προφανώς από τις λεγόμενες "Δημοκρατικές Δυνάμεων της Συρίας", που υποστηρίζεται από το Πεντάγωνο, εκδιώχθηκαν από τις θέσεις τους. Σε αυτή τη ομάδα ήταν ο Ray McGovern. Το RT ζήτησε από τον πρώην αξιωματικός της CIA για να μιλήσει.

RT: κ McGovern, πόσο έλεγχο έχει ο στρατός των ΗΠΑ και την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών στην πραγματικότητα σχετικά με τις ομάδες που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν στη Συρία;

Ray McGovern: "Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τα καλά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι, λόγω της ρωσικής επέμβασης και και την ευαισθησία του Προέδρου Ομπάμα - να συμμετέχει στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για να παραμείνει ο Assad στην εξουσία, αυτό διατηρεί την κατάπαυση του πυρός στη Συρία.

Ο Ομπάμα και ο Πούτιν έχουν δώσει στα υπουργία Εξωτερικών τους να αποκλιμακώσουν την κατάσταση σε σημείο της ενεργείς στρατιωτικής συνεργασίας στην Συρία. Αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν τηρούν όλες οι ομάδες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, από την μια πλευρά είναι το Υπουργείο Άμυνας, από την άλλη πλευρά η CIA.

Αυτά τα δύο δεν φαίνεται να είναι σε θέση να αποκλιμακώσουν τις στρατηγικές τους. Και το ενοχλητικό εδώ είναι, βέβαια, ότι κανείς δεν έχει τον έλεγχο. Δεν νομίζω ότι οι ειδικές δυνάμεις που ακούν Πολεμική Αεροπορία και τη CIA για την Εθνική Σύμβουλος Ασφαλείας Σούζαν Ράις; Είναι σχεδόν αστείο αν δεν ήταν τόσο σοβαρό ...

Υπάρχουν διαφορετικοί στόχοι: Πρώτον, υπάρχουν οι αντάρτες που θέλουν να ανατρέψουν τον Άσαντ. Και επιπλέον, το Πεντάγωνο έχει γίνει ρεζίλη έχοντας ξοδέψει μισό δισεκατομμύριο δολάρια για να στείλει τους ανθρώπους τους στο πεδίο. Η σχέδιο ήταν να συνεργαστούμε με τη Ρωσία


Η Ρωσία επίσης βοηθά να τερματιστούν η αδικαιολόγητες μάχες μεταξύ τους CIA αντάρτες και του Υπουργείου Άμυνας. Είναι ντροπή  ...όλα αυτά να τα εξιστορεί κανείς.


Ray McGovern und Elizabeth Murray in Berlin. Foto: Stefan Böhme
Ex-CIA-Analyst Ray McGovern

Αυτές η δύο ομάδες φαίνεται πος δεν είναι σε θέση να αποκλιμακώσουν τις στρατηγικές τους. Και το ενοχλητικό εδώ είναι, ότι κανείς δεν έχει τον έλεγχο. Η Ρωσία βοηθά στην αποκλιμάκωση ανάμεσα της CIA και το Πεντάγωνο. Ζούμε μια κατάντια ...


RT: Μπορεί όλα αυτά να είναι αντιπαλότητες ανάμεσα στην τεράστια πολεμική μηχανή των ΗΠΑ στο Πεντάγωνο και τη CIA, όπου ο κάθε ένας  πολεμά για τον εαυτό του;

Ray McGovern: Ναι, αυτό μπορούμε να πούμε γιατί αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα. Τέτοια πράγματα δεν μπορεί να υπάρχουν. Αν δεν υπάρχει ισχυρή ηγεσία στην κορυφή - με αυτό εννοώ τον Λευκό Οίκο. Αυτό ρώτησα την κ. Σούζαν Ράις, που είναι σύμβουλος εθνικής ασφάλειας.

Αν έχει κ. Σούζαν Ράις τα ίδια προβλήματα με τον υπουργό Άμυνας τον Άστον Κάρτερ, όπως η προκάτοχό της, Κοντολίζα Ράις είχε με τον Ντόναλντ Ράμσφελντ, τότε απλά δεν κάνει σωστά της δουλειά της. Και ο πρόεδρος μένει μακριά. Με αποτέλεσμα το Υπουργείο Άμυνας και η CIA να διεξάγουν της δικές τους μικρές επιχειρήσεις - ειλικρινά - αμφιβάλλω αν η CIA ή το Πεντάγωνο ενημερώνουν ο ένας τον άλλον τι κάνουν στη Συρία. Ζούμε ένα μυστήριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



nesaragreece

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...